ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ BAZAAR ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ
Σας προσκαλούμε στο BAZAAR που θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας μας, Τζαβέλλα 67 & Μεσογείων, Χαλάνδρι (στάση μετρό Χολαργός). Σας περιμένουμε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, για να επιλέξετε τα αγαπημένα σας αρώματα και καλλυντικά σε τιμές έκπληξη και με γρήγορη εξυπηρέτηση!
Το Bazaar θα λειτουργήσει από την Τρίτη 8 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 11:00 - 20:00, Σάββατο: 11:00 - 19:00, Κυριακή κλειστά
Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στις αγαπημένες σας μάρκες: Estée Lauder, Clinique, MAC, DKNY, Tommy Hilfiger, Lab Series, Bobbi Brown, Pupa και BU, C-Thru, Adidas, Playboy, STR8 και πολλές ακόμα μάρκες... Επιπλέον μπορείτε να βρείτε στο Bazaar μεγάλη ποικιλία σε καταναλωτικά προϊόντα για το σπίτι σας!
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα διατίθενται καθημερινά αριθμοί προτεραιότητας από τις 7:30 π.μ. στην είσοδο του Bazaar, η οποία θα είναι στη γωνία Τζαβέλλα και Μεσογείων. Η πληρωμή γίνεται με: Μετρητά. Χρεωστική κάρτα από λογαριασμό τραπέζης. Πιστωτική κάρτα έως και 12 άτοκες δόσεις (Οι άτοκες δόσεις θα ισχύουν για ποσά άνω των 70€.)* Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Λαμβάνετε αυτό το προωθητικό email, επειδή εγγραφήκατε για να λαμβάνετε νέα από εμάς. Για να εξασφαλίσετε ότι θα συνεχίσετε να λαμβάνετε email με τα νέα μας στο inbox σας (όχι στο φάκελο bulk ή junk), παρακαλούμε να προσθέσετε το bazaar@lenidi.gr στο βιβλίο διευθύνσεών σας.